Tuesday, April 26, 2011

Best punya



hehehe.. ok.. kebizian kemalasan n segala jenis 'ke' la menyebabkan blog ako ni bersawang... bukan tak tak ada citer nak tulih... tp ishh.. tak tau nak katalah...



Bulan 4 bulan yang penuh dengan warna warni... Alhamdulillah rezeki yang melimpah.. segalanyer di permudahkan... tidak ada rasa tertekan atau stress.. semuanya di lalui dengan mudah...


Perniagaan kecil kecil ako? Alhamdullillah... tengah tuai hasilnya... berbaloi lah dengan penat lelah kami, berbaloi dengan pengorbanan kami... buat teman teman yg support thanks so much..


ok.. bila dah sumer ok... so ako citer skit la trip kami ke Janda Baik... ni kat TIME depa panggil TIME FORMULA 3. Ako group yang ke tiga pegi.. yang pertama n kedua dah pegi dah.. ok.. best n enjoy... lupalah masalah2 yang tak berapa banyak kat opis ni... g naik 4WD.. best... masuk sungai kluar sungai.. naik bukit turun bukit.. lalu gaung sumer.... hari pegi tu mmg la enjoy... tp.. bila balik n sampai umah rasa nak drive pun dah tak larat.. sakit sakit badan... yelah bayangkan dari opis glenmarie ni ke janda baik naik 4WD.. tu tak termasuk sesat sesat masa tresure hunt hahahaha... kak K, thana n abg asree thanks ye.. tak menang tak apa kan... janji kita enjoy kan.. juga buat pemandu kami en Mus, best naik land cruiser awak tu heheheh...

geng kepa kepoh.. bukan sumer yang no 1,2,3,4 dari kiri ye..


kami boleh...





Ok ujung ni nak balik kampung... tak sabarnye... rindu tu kat abah...

No comments: