Tuesday, October 21, 2008

Raya yang panjang

Salam aidilfitri...
Dah hampir ke penghujung syawal baru ako berkesempatan dan bersemangat untuk update blog.. Bukan tak ada masa.. tapi malas selebihnyer...

Satu lagi, hari ni merupakan hari pertama ilya ke TASKA.. aduh terharunyer ako pagi tadi... rasa macam terngiang ngiang suara dia menangis panggil nama ako tatkala ako meninggalkan dia di taska di depan K4 tu. Nak buat cam na... ilya mesti kena belajar berdikari.. belajar membawa diri... Tapi masalahnyer ako rasa kalau boleh setiap jam ako nak menghubungi taska tu.. nak tanya samada dia ok atau tak kat sana... kesian lahh... slalunyer dia manja sungguh dengan opahnyer, tapi bila opahnyer kembali ke kampung, dalam rela paksa ako perlu hantar dia ke taska.. huhhuhuhuhuhu... tapi masa ako call cikgunyer kata dia ok... so, maknanyer mesti sama kan ?

hari ni ada jamuan ari raya di opis... aduh meriahnyer... macam macam ada... ni ako upload sekeping dua gambar yg menggambarkan kegembiraan makhluk2 disini...




Apapun kepada sponsor terima kasih..






bestkan... ako terpilih jugak dalam lucky draw.. dapatlah pen....




1 comment:

ya@ said...

kakak nape eyaa kene dok taska???wan co da pindah btol2 ke???
kakak balek deepavali kan..yaa pon dok simpang mase deepavali..smoga dapat spend time same kali ni...