Thursday, May 5, 2011

angka 21







terlambat ako update.. Sekarang dia dah 21 tahun.. Maknanyer dah macam dewasa la kan.. Ako mengaku ako selalu marah dia.. Slalu ada je yang tak kena.. Sbb dia jugak. Walaupun dia dah 21 tahun tp ako masih nampak dia macam dia baru umur 7 tahun… mungkin sbb dia manja kot or sbb dia anak bongsu. lepas je mak meninggal, dia dok ngan ako.. sejak dia form 4 sampai la skang dia dah nak abis diploma dah... ako mmg sayang dia.. tak ada sapa yang boleh ganti tempat dia... ako tak taulah dia sayang ako ke tak... sayang kot.. kalau tak takkan dia masih stay ngan ako walaupun ako marah marah.. tak bertegur? mestilah ada.. kalau ako marah ako maleh nak cakap.. sbb sebelum tu ako dah banyak cakap.. kalau dia senyap atau ako senyap maknanyer sama ada ako marah atau dia yang marah hehehehe... oh ye.. dia lahir masa umur adik bawah ako 12 tahun n masa tu ako dalam umur 15 tahun kalau tak silap... nama dia pun gabungan dari kami 3 beradik, abng sulung ako, abag no 2 ako n ako... so dapatlah nama dia Muhamad Zahirul Zaidi... Sekang dia dah besar n dah ada awek pun... oklah kan.. sapa kata dia tak laku heheheheh... ako tak taulah dia baca blog ako ke tak... tp yang pasti ako slalu baca blog dia heheheh.. silent reader... buat jai... adik bongsu, selamat hari lahir yang jatuh pada 29 April aritu... kakak doakan semoga menjadi hamba Allah yang sentiasa di berkati, di rahmati, d permudahkan urusan di dunia dan akhirat.. semoga selama ni kakak berjaya menjadi kakak yang terbaik untuk nko ye... selamat hari lahir.... i love u.

1 comment:

OmbakBaik said...

jai ade blog??..nak jadik silent reader die jugak!!