Monday, July 9, 2012

ihiks..

malam tadi...  between mama n ilya... la ni mmg suka sangat tido satu katil ngan mama n adik.. babah? babah tido bilik dia atau kat hall...

"Yaa, yaa tido la bilik yaa sendiri. hati hari mama asyik peluk yaa je," sambil mama peluk dia.
"Alaaa nnt kalau yaa tido sensorang yaa nak peluk sapa," dia jawab
"Yaa peluk la bantal yaa, mama nak peluk babah plak," hehehehe
"Alaa... mama tak payah la peluk babah, mama peluk Yaa je," selfish kan..
"Yelah sian babah... nnt esok yaa tido bilik Yaa ye, mama nak peluk babah plak.. "
"Mama ni kan, gatal kan nak peluk babah," sambil pandang mama dalam kelam lampu tido.. Ako gelak terbahak bahak...
"takpa, babah kan husband mama," mama dia balas...
hehehehehehe... mmg dia makin manja lah nampaknyer...

2 comments:

OmbakBaik said...

sama cam dhini...tido kene ngadap die aje..kalu die terseda mama ngadap abah..haruslah marah2 dan merajok..girl memang cmtu kot..sgtsgtsgt manja...dhini makan tamo sendrik..mama mesti suapkan..kalu tak suap..sanggop tak makan..haishh....

rendula pada kakak n yaa..

masaklemakrebung said...

rindu awak juga n cikgu tecit si dini... baby dalam tu dah tau ke gal ke boy?

Tu lah Yaa, letih mama dia pujuk.. peliknya, bila dia dh tido n babah dia dukung masuk bilik dia.. nnt dia boleh bangun tido sebelah kakak balik... bukan apa kesian adik dia ni tersepit... nak meniarap pun susah... sib katil king.. kalau queen mmg jgn haraplah nak tido ngan mama... baby cot tu nk buat apa ye hehehehe..