Tuesday, March 26, 2013

Alhamdulillah...

Genap setahun 3 bulan luqman dah berjaya menapak dengan jayanya...  lambat skit dari kakak dia.. tp oklah at least dia merangkak compare kakak dia skip step menapak tu... tp bila dah menapak ni.. kejap je dia nak dok dalam troli kalau kat mana mana... pastu dah berdiri nak turun.. alahai, awak tu kan kena bias angin pun jatuh tau..

ilya.. alahai anak mama yg sorang ni slalu tau nak bikin darah mama panas... mama tengah belajar manjadi mama yang cool... huhuhuhuhu..

Kenapa apam pokodot ku tak naik huhuhuhu... terpaksalah g tau penempah tu yg mama ni tak boleh penuhi kehendak dia... so dia kata apa apa pun ok... dia nak 250bj mini vanila cupcake n 250 biji apam polkodot.... mama terpaksa tukar jadik coklat mini cupcake.. n mamam berjaya penuhi hanya 440bj sbb dh banyak bazir masa buat apam yg tak naik tu heheheh... nasib dia ok... tima kkasih teman nanti2 tempah lagik ye..

No comments: