Tuesday, October 9, 2007

tak sabar nak balik aya

aritu masa discus ngan bos dah tanda dah bila nak start cuti.. kenkawan sumer pun dah bincang dah. memang sepatutnyer ako mula cuti ari khamis.. tapi tahlah.. rasa nak balik kg tu membuak2 macam air yang dah penuh dalam kolah tapi tak tutup paipnye... tambah bila ko tengok abah asyik menung je dalam umah.. lagik la ako rasa macam nak balik kg cepat je... Ako pun dengan rasa rendah diri antar la email kat bos. Ok.. bos kata ok.. she be around .. hehehehehe.. sori ye akak... nanti kalau akak dah kawin akak wat cam kita plak ye... jangan marah ye...

yeh.. yeh.. esok ako half day.. kalau ikutkan hati nak g opis pakai jeans je ngan t-shirt tapi takut la plak elanggar undang manusia kat opis nih... ako akan ke opis ayu berbaju kurung jugak.. lagipun baju raya ako tak siap lagik.. kakak tu esok dia bawak.. esok baru siap... So, ako mesti g opis esok dengan semangat yang kental..

Esok ako nak balik kg... Tapi si kecik tu masih tak berapa sihat.. kesian plak ako tengok. pipi dia pun dah makin kecut je... dah tak labuh macam dulu. Mulut pun dah tak becok dah... dia jadik pendiam skit... dah nak masuk 3 hhari dah... Sayang, cepat sembuh ok.

oklah... ako posa arini jari jemari ni pun rasa macam tak larat je nak menaip... Letih je rasanyer... Oh ya pada adik tu... esok datang keja tau.. jangan mc.. tak baik.. berbelanjalah demin ibu mu ye... berbakti pada orang tua besar ganjarannyer..

Ok jumpa esok ye.. ako malam ni akan siapan ucapan sempena hari raya... ako ngantuk la ni... oklah.. wassalam

No comments: