Thursday, September 30, 2010

lenguh kaki ni tau

ari ni ako naik bas... lama ako tak naik bas.. arini ada 6 orang je penumpang n tambah uncle driver ada 7 orang.... pastu sumer turun kat wisma TIME.. tinggala ako n uncle meneruskan perjalanan ke ampang park...

mmg la jalan jem.. pastu uncle tanya ako ni menumpang kan... akokatala mmg la sbb akolama tak naik bas.. ako drive....

sampai je depan tabung haji uncle kata jalan jem... dia suh ako trun kat situ... n berjalan ke lrt station ampang park... alamak jauh tu...

ako kata depan skit la uncle... sampai lepas je skit tabung haji ako pun turun... n ako tak pandang pun bas... sedey siot... uncle pun teru u turn balik ke sg besi...

ako pun menapaklah... takpa uncle... taulah ako ni tak ada rupa... serba serbi lah kurang, di suruhnyer ako menapak... naik tren sampai wangsa maju ako menapak lagi ke kereta..keta en hubby letak jauh skit sbb tak ada parking tadi...

sampai umah dekat jam 8pm n ako cuma masak nasik goreng kampung je.. esok ako nak drive g opis... esok ada open opis... so, kalau bawak keta boleh la chow awal skit kan... hehheheheh

No comments: