Wednesday, October 13, 2010

bila terima panggilan tepon...

hmmm.. ako baru je habis berborak dengan best fren ako.. biasalah kalau ako terima panggilan dari member lama.. mestilah ada yg nakl di sampaikan tu... maka berceritalah kami.. dari satu bab ke bab 2, ke bab 3.. sampai lah the end...

dan kesimpulan cerita kami iyelah...

*** jgn tak percaya bila dulu rakan bilik darjah sebelah yang tak pernah bertegur sapa dengan kita, yang dulu tak pernah tau pun yang kita ni wujud, tak pernah endah pun pada kita.. tetiba je antar msg bagitau... "amboi.. sombongnya". pelikkan... dulu masa dia ignore kita.. org2 yang tak setaraf kononnyer dengan dia.. sepatah apa pun kita tak cakap kan... ye, tu lah dia.. bila terdesak... dia tak lagik mendongak langit.. sbb lepas berbelas tahun baru dia tahu.. dia takkan dapat mencapai langit.. cuma bisa memandang dan berpijak di rumput.

2 comments:

shi3la said...

kalo sembang ngan kawan lamer memang berbab bab lahh jadiknyer..kenkadang kejer pon tak jadik kalo menyembang...hahaha..

salam kenal yer..ingat tadi blog massakkan..hiks..suker makan rebung kerr..?

masaklemakrebung said...

shila..

thanks sudi nak baca blog kita.. tu la pasal.. mmg jarang dapat borak kan.. camtulah jadiknyer..

hehehehe.. bukan blog masakan, nama je rebung. sebenarnyer sbb bila i dah bersuami n dari situ baru start belajar makan rebung... n rasa ok plak... tu yg letak nama tu... sayang somi lah kata heheheh.. salam perkenalan