Tuesday, April 26, 2011

Best punya



hehehe.. ok.. kebizian kemalasan n segala jenis 'ke' la menyebabkan blog ako ni bersawang... bukan tak tak ada citer nak tulih... tp ishh.. tak tau nak katalah...



Bulan 4 bulan yang penuh dengan warna warni... Alhamdulillah rezeki yang melimpah.. segalanyer di permudahkan... tidak ada rasa tertekan atau stress.. semuanya di lalui dengan mudah...


Perniagaan kecil kecil ako? Alhamdullillah... tengah tuai hasilnya... berbaloi lah dengan penat lelah kami, berbaloi dengan pengorbanan kami... buat teman teman yg support thanks so much..


ok.. bila dah sumer ok... so ako citer skit la trip kami ke Janda Baik... ni kat TIME depa panggil TIME FORMULA 3. Ako group yang ke tiga pegi.. yang pertama n kedua dah pegi dah.. ok.. best n enjoy... lupalah masalah2 yang tak berapa banyak kat opis ni... g naik 4WD.. best... masuk sungai kluar sungai.. naik bukit turun bukit.. lalu gaung sumer.... hari pegi tu mmg la enjoy... tp.. bila balik n sampai umah rasa nak drive pun dah tak larat.. sakit sakit badan... yelah bayangkan dari opis glenmarie ni ke janda baik naik 4WD.. tu tak termasuk sesat sesat masa tresure hunt hahahaha... kak K, thana n abg asree thanks ye.. tak menang tak apa kan... janji kita enjoy kan.. juga buat pemandu kami en Mus, best naik land cruiser awak tu heheheh...

geng kepa kepoh.. bukan sumer yang no 1,2,3,4 dari kiri ye..


kami boleh...





Ok ujung ni nak balik kampung... tak sabarnye... rindu tu kat abah...

Wednesday, April 6, 2011

Hmmm... spoiler punya kes

Alhamdulillah... apa yang di janji dah di tunaikan... terima kasih ALLAH.. terima kasih atas rezeki Mu... Lepas tu en hubby pun kata nak letak spoiler kat keta.. oklah ako setuju sbb ako mmg suka ngan spoiler kiut persona tu.. almaklumlah keta persona kitorang basic je... tak ada eksesori tambahan... Semalam balik keja, ako tak sempat tengok.. n masa kuar balik kitorang nk g makan malam kat luar.. br ako tengok... Alamak tak seperti yang ako inginkan... tp masa en hubby g tempah dia kata mmg tempah macam yang di persetujui... so sepanjang perjalanan ke kedai makan mmg la ako pot pet pot pet.. keciwa sangat... sampai ilya kata.. apa yang mama ni.. dia pun tak faham.. adik ako senyap je kat belakang... sampai kedai makan kuar keta, ako jeling balik.... adik ako kata, oklah ni cantiklah ni... mana tak cantiknya... yang kecik tu kecik sangat ni besar skit.. (tp tolong jangan bayangkan besar macam spoiler tiang gol tu ye). Hmmm... mmg pun ako nampak ok je... tp ngapa tetiba tadi ako naik hangin ye... hehehehe... sampai kedai makan, en hubby macam tak selera je nak makan... mesti sebab ako dok membebel tadi... huhuhuhuhu.. maaf ye en hubby... kawan sekereta saya tadi pun kata cantik... ikhlas la kot. hehehehee... ok ok mmg ok.. agaknyer saya tengok memula tu dalam cahaya balam balam.. bila tengok tpt terang dan ari siang nampak ok.. nampak sajak je... tadi pun ako dah sms en hubby, bgtau kawan sekereta saya kata cantik spoiler yg awak pasang kat bonet keta tu... maaf ye semalam terlanjur kata.. ampun...