Friday, February 22, 2013

Syukur Alhamdulillah

hmmm.. alhamdulillah.. syukur pada Allah... arini masuk hari ke lima dah niaga kecik2 kat opis... hehehehe... penat? mmg penat huhuhuu.. tp en hubby mmg memahami...

tima kasih en hubby, di kala saya bersengkang mata... awak tolong tengok kan anak2.. sumer... moga Allah memberkati rezeki kita... :)

Hari ni.. hehehehe... yelahkan, dulu masa arwah mak ada mak buat kueh, kita plak buat bodo je kan... bila suh tolong tekap kueh ikut je tekap.. suh gulung ikut je gulung... apa bahan dalam letak sumer tak tau... la ni baru terkial kial call wanco tanya hehehehe.. tp sib baiklah kita ni jenis fast leaner (hehehe.. perasan...). Dan nasib baik internet banyak resepi... pilih mana yang mudah baca bismillah dan try n error.. so far alhamdulillah sumer mendapat feed back yang baik.. cumanyer malam tadi buat kueh lapis agak terkeras... tp salah sendiri.. org suh buh sesudu je pandai2 letak dua sudu.. sib baiklah budak2 kat opis ni faham... yg menjual ni masih amatur hehehe..

Hmm... besok nak cover tidolah... huhuhuhu... dh seminggu tido lewat jam 1 pg n bangun seawal 5 pagi mana nak masak... a..... waaaaaaaaaaa... drive g keja macam tersengguk sengguk je... cam na nak meluaskan empayar nih hehehehe... so sabtu ahad kita rehat.. ahad je kot baking muffin skit... n nampaknya en hubby pun seronok plak berbisnes... tp letih la skit.. baru dapat rasa 10% dari keletihan abah n mak berkedai membesarkan kami 5 beradik.. TIma kasih abah Mak...

No comments: