Monday, February 4, 2013

ta daaaa....

Alhamdulillah.. kami sumer dh sihat.. sebelum nih, minggu lepas luqman cirit birit n muntah muntah.. sian dia dh susut skit... pastu sinus ilya pun menjadi balik... walau dh cuba berpantang tp tu lah... sian dia... terpaksa mama wapkan muka dia selalu... pastu khamis lepas ni kita balik melaka n haritu gak mama kena food poisoning... gila lembik.. kt opis muntah cirit cirit... sbb tak drive, tak boleh nak ke klinik... huhuhu.. sedih kan... terpaksalah bertahan. sampailah babah amik balik keja n teruss ke melaka.. sabtu plak babah plak cirit birit, nasib baik mama n luqman dah ok.. Balik dari melaka call pakcu.. sian, dia plak demam n cirit birit... rasanyer musim nih kan... Di doakan semoga selepas ni sumer sihat sejahtera... lagipun nak balik perak plak... tak best la kalau tak sihat kan...

tada.... ni dia, red velvet cupcake yg di buat last 2 weeks... tak sempat nak amik gambar yang dh di sapu cream cheese.. cantik tak? Jangan jeles.... hehehehehe.. sapa nak rasa sila angkat tangan....

No comments: