Friday, June 26, 2009

Selamat Hari Lahir Ain

Lama tak update kan... rasa macam nak update tapi maleh nak taip... 2 minggu berturut2 ako ke daerah rawang selangor... Yelah kata orang musuh jangan di cari kan... kawan kena jaga hati. So, minggu sebelum ako ke rumah kak maz... ada majlis kesyukuran cukur jambul anak barunyer ilhan.. meriah majlisnyer..... ako sekeluarga datanglah n alhamdulillah tak sesat larat... n ni lah rupanyer wajah moh ilhan zafri sebelum dah sesudah di dogolkan... semangat badannyer.




Kemudian minggu lepas plak sekali lagi kedaerah sinun... tapi jauh skit lagik.. n kali ni ako yang drive bawah si ilya bersama-sama dengan anak2 dara dan mak dara dan seorang truna yang belum matang si Wafiq.... bersempena ngan besday ain dan farewell nazirah... huhuhu.. dalam gumbira ada sedihnya kan... so just layanlah apa yang sempat di rakamkan....



Ok mana yang tak kenal... ni gambar wafiq n mama dia June.. menikmati kesedapan jelly.. wafiq tak sabar sangat ye...

3 comments:

OmbakBaik said...

kakak iyaa suke seksi...hehehhehe

masaklemakrebung said...

ala.. skit je.... kecik kecik je.. nanti dah besar skit kita kurangkan seksi ye.. hehehehehe.... Hatim nak dapat adik ye...

june said...

hihihihi gamba wafiq pon ada....TQ kak