Monday, November 2, 2009

situasi ari ni.. : P

isnin... huhhuhuhu malas giler ako nak bangun pagi ni... ako kunci jam dari jam 5.20am sampai tepat jam 6am ako baru bangun... ya Allah.. tak taulah kenapa... maybe sbb semalam mengemas kain2 yang lama sangat rasanyer tak lipat.. bila dah lipat ilya kata "mama, dah luas bilik ni kan mama" perghhhhhhhhh rasa nak kentut darah ako dengar.. hahaahaahah... ye ilya... mama keja, babah rajin sangat basuh kain.. tapi tak nak tolong lipat.... ni lah jadinyer... Alhamdulillah dah settle... n pagi ni macam happy je bukak drawer amik baju i;ya untuk bawak ke nursery.. tak la macam slalu tu.... tima kasih untuk diri sendiri.... babah, sebagai reward bagilah saya sepotong kek yanga da tulih atas kek tu saya boleh macam yang cik adik ni wish lepas majlis dia.. hehehehe.. boleh kan bang...

bila dah rasa teringin sangat macam ari sabtu tu, akhirnyer ako mengalah pada nafsu ni... ako gagahkan diri jugak buat triffle. Buat dia tak susah dalam 1/2 jam dah siap.. tapi kena tunggu dalma 1/2jam lagik baru boleh makan... dalam pukul 8 ako buat n pukul 9 ako dah makan... buat lah dalam 2 bekas biskut raya yang bulat tu sbb tak ada bekas yang cantik... dalam 9.30pm ako dah makan dah.. alaaa custard dia tawar giler.. ako ramaskan biskut 4 segi.. haaaa.. barulah sodap.... hubby ako memangtak brapa benda2 cam ni.... tak minat langsung.... jangan jai.. ako bangun ari ahad ako tengok dah siap basuh satu bekas... huhuuuhu kijam kijam.... so, yang satu bekas lagik ako pantau. Bagi dia makan 2 sudu je... padan muka... nanti kita wat lagik.. kakak collect sepuluh inggit ye...

2 comments:

OmbakBaik said...

yaa nak rase jugak!!!!!!!!!!!!

masaklemakrebung said...

nanti kakak wat kt kampung ye