Wednesday, July 13, 2011

hari hari boring kat opis

hmmm... ako kalau g opis n keja tak ada mmg hari yg amat memboringkan.... sbb rasa sumer serba tak kena.. nak buat apa kan.. tak reti asyik nak melangut ye kat depan pc nih... nak buat buat banyak keja pun dah sampai jadik tak reti... macam orang tau je ako tak ada keja...





ni satu lagik yang buat ako rasa macam ako nak buat nota n rebus dia minum airnya... ako penat... bukan ako kedekut ilmu... ako letih nk explain bukan ako tangkai jering.. tp maslahnyer dalam seminggu soklan yang sama.. n ako bg penerangan yang sama... dalam seminggu asyik ulang perkataan yang sama.. terlupa, tak perasan sumer n seangkatan dengannya... larat ke weh... ako rasa lama lama ako pun dah tersalah explain dah... kadang ako cakap len dia buat len... mmg kita human bukan robot... tapi please learn from mistake. ako pun banyak buat mistake... makhluk ALLAH kan.. but please avoid sedaya mungkin...





jangan dengan muka blur, muka macam datang jumpa tanya soklan yang serupa... aduhai.... dulu ako amik buku tulih... takut sangat kalau buat silap... tp walau dunia makin maju... tp sebenarnya pada ako, benda yang kita dengar n kita tulis lebih mendap kat otak compare kita dengar aje... or kita baca je.. So please la.. please la.... please la.... tulis la...





hmmm.... majulah awak hendaknya ye....
thank mr google.. ako rasa lepas ni ako nak sepit je...







No comments: