Thursday, June 7, 2012

cuti sekolah.. cuti mama

semalam mama cuti... saja amik cuti sbb sekolah cuti n sbb ilya tuntut janji ngan mama.. apa janji mama.. hmmm... bawak ilya tengok wayang... Rasanyer ilya taklah boring sangat cuti sekolah ni sbb aritu minggu lepas dia ikut pakngah g penang n balik perak...  jd mama pun cutilah, aritu masa depa kat kg ada sms kat makngah gtau ilya sibuk ajak tengok wayang citer hore hore... makngah pun balas.. makngah nak ikut... heheheh

So, semalam gal's outing ye... luqman.. dok nursery ye, babah g keja n pakcu tido... so, mama, makngah & ilya berjimba jimba tengok wayang.. dh book online. so senang... nk tengok kat wangsa walk sbb cdgnyer kalau show pagi abis tu boleh la kita men boling seround dua kan... tp tak da... malam je ada.. so, kita g tengok kat KLCC...

best citer tu... mula nyanyi nyanyi.. pastu berangan rangan kan.. hehehehe..  pastu meleleh leleh sedih huarghhhhhhhhhhhhhhhhhh... bukan mama je, makngah lagik lah, ilya mula dia kata dia ngantuk sbb tu gosok2 mata.. rupanya dia nangis.. huhuhuhuhu....


apa pun suka dengan lakonan sumer dalam tu.. suka ngan lakonan arun salim bachik hehehe.. sedihnyer masa nenek dia meninggal... tp pueh hati... tima kasih makngah jemput kitorang n antar kitorang balik n blanja biskut famous amous yang manis tu.... merasa naik keta baru hehehhehe...

No comments: