Tuesday, June 26, 2012

mama... kami dh besar dah..


Mama... kitorang dah besar.. mama Yaa dah besar.. dah boleh dukung adik dah... mmmmm.. mama bukan tak percaya Yaa dukung adik tp mama atk percaya adik tu... sbb adik tu kuat dari awak lagik.. sekali adik lonjak ngan awak awak terkebelakang...

adik pun semenjak 6 bulan ni bukan main gatai lagik... kalau mama buat buat berdehem dia plak buat buat batuk ngan muka yang macam tak ada 'rasa' tu... n bila dia bangun dulu n mamam celik mata sebelah je sbb awal lagik.. dan dan dia tersengih sengih ye... ish.. antara momen yang paling indah yang mama dah lama tinggalkan dan pasti mama akan rindu bila awak makin membesar...

semalam luqman kena inject, 2 das sekali... satu paha kiri satu paha kanan... babah yg pegang... ada ke patut babah tutup mata sbb tak sampai hati nak tengok awak kena inject... tapi alhamdulillah awak tak nangis... tererlah... anak lelaki mmg kena lebih kuat kan... macam kakak pun kuat jugak.. kuat nangis, kuat majuk, segalanyerlah kuat hehehehe..

apa pun mama & babah love both of you......
i luv u kakak walau kakak suka gigit kaki n tangan saya

No comments: