Wednesday, January 16, 2013

tima kasih... n hepi belated besday to me

Tahun lepas.. mmg dh niat besday nanti nak mintak kat abg ke dua ku minyak wangi.. terima kasih ye... walau pun CK Contradiction tak ada.. yang ni pun terlebih ok dah... Ilya jeles ye, sbb ilya kata besday dia pak ngah tak bagi minyak wangi macam ni tp makngah belikan dia sling bag yang comey ye...

CK euphoria

ilya punya sling bag shasha.. oklah tu kan..

Ni malam tadi mama buat shooting untuk budak berdua.. hehehe bukan saja nak seksikan si luqman tu, kononyer nk pakaikan baju elok la skit.. tup tup.. amik 5 keping gambo, tak sempat pakai baju bateri camera kong... so, takat tu jelah.. malas la plak mama nak charge bateri.. ni kira gambo latest derang lah...


waaarghhhh

macho kan...

model iklan ni...

my lovely princess...

mama love u2

nanti esok citer lagik ye... dh nak balik dah ni...

2 comments:

OmbakBaik said...

oooo harumnye sampai ke kolekangsor..hakhakhaksss...best lerrr ade org bagi minyak wangee...


olololollolo..kiutsmiuts uolss ni tau..lukman ley masok majalah mangga..sebab tak pakai baju...pose menarik !!

masaklemakrebung said...

sampai ke bau nya? hehehehe.... tima kasih... tima kasih.... majalah mangga? tp kolam renang tak ada... taklengkap plak rasanyer... nnt lah raya cina balik kg bukak kolam renang yg ada kat kg tu.. kalau elok lagik..