Wednesday, September 26, 2007

kemenangan....

pueh hati rasanyer... sonok rupanyer kalau dapat membantu insan2 yang OKI boleh tulih cam tu.. OKI = Orang Kurang Internet untuk mendapatkan perkhidmatan tu lat opis... Ako sonok sebab dia dapat.. sekurangnyer bertambah la umat manusia yang melayari internet dan menggunakan perkhidmatan yang di sediakan oleh kompeni..... ingat hati kena baik maaa.... Dulu masa mak ako ada mak ako pernah kata kat ako... "kamu tu slalu amik makan lauk dalam kuali yang panas tu pasal la orang slalu paneh hati je dengan kamu".. Mak cakap cam tu bila ako kata bos n kenkawan kat tempat keja asyik jaki je ngan ako.. Oklah di sabitkan tu.. la ni ari2 kalu boleh ako nak minum teh ais... biar sejuk.. tapi nanti kang org cool sangat kat ako sampaikan ako marah pun derang buat bodoh payah la pulak...

Tapi tak pelah janji enjoy...

1 comment:

rena said...

yea!! yea!! yea!!
/percikan2 bunga api ala2 di putrajaya

ni bila nak update nih?