Friday, January 30, 2009

hati panas

Dari semalam ati ako panas je..

1. La ni oleh kerana kedudukan opis yg 'agak' jauh.. so ako naik bas comp jelah.. turun kat lrt abdullah hukum... Dah la ramai.. ada satu keluarga ni mmg tak tahu etika naik public... bawak anak bini sumer oklah kan... orang mmg ramai.. naik plak kat tempat mmg padat.. dia boleh dok kata orang2 yang bertolak2 tu bodoh.. eiii... nko nak bawak famili nko bersuka ria.. naik la kereta beb... ni tak... pastu dok menyongkang tengah pintu.. orang nak turun pun nko buat muka macam batu je... sakit giler hati ako ni...

2. perjumpaan pertama kat sini... mula dengan suasana yang aman... dengan tempat yang santek.. tapi lepas tu jadik panas.. panas... panas.. panas... ako pun rasa macam panas je... panas hati.. panas telinga... panas otak..

3. ako terima email forward yang tak abih dok kutuk kompeni tempat ko keja.. adui haiii... apalah salahnyer kompeni ako nih. dulu pun dia makan duit kompeni ni jugak.. emailnyer berbunyi begini..

"From: Norzarina Binti. Ismail
Sent: Friday, January 30, 2009 3:13 PM

Elo fren..

Semlm kt biter ader citer psl TIME.. cam bagus je ckp dah byk untung sbb product byk jual..btol ke?
@ ala2 je .. citer lebey tp habuk tarak.. TIME mmg ske cari publisiti murahan... "


Adoi... ati ako sakit... tempat ako mencari rezeki tu.. nko pun dulu dari company ni jugak.. dah nko makan sumer reta company.. pastu nko nak maki nak caci... fren... ingatlah... ALLAH MAHA KAYA.. MAHA MENDENGAR, MAHA PENGASIH... So, idup unpama roda... takut nanti bila roda tercabut nko terpelanting jauh...


No comments: