Wednesday, January 21, 2009

welcome to glenmarie

Hari ni hari ke dua ako kat glenmarie…Nak ke sini Alhamdulillah tak berapa lah terasa penatnyer… tambahan ako ada driver.. hahahaha… pemandu ku jutawan…

Berseronot.. menyeronot bersama 4 orang teman lagi… sorry pit.. mmg padat keta nko ye… sian keta tu… tapi tak pe.. kalu kita guna n saying keta tu.. keta tu pun akan saying kita balik kan..

Gambar hari pertama di sini… ada tapi cik na tak bagi lagik… guna camera dia… Cik june pn tak bagik lagik…

Tapi kepulangan ke Wisma Time… Ya Allah.. punyalah lama rasanyer… Huhuhuhu.. lagik ako kesian kat keta apit.. Kat kaki apit.. kat penumpang yang berbadan dua yang sarat(arini dia mc).. Tapi apakan daya.. kan yang ni yang kita plan… But tak apa kan… tak lama pun.. this week je… next week kita naik bas.. more comfort…

Semalam ako sampai ke wisma time jam 8 malam… n drive balik umah melalui jalan yang mmg dah kenal bunga tayar keta ako… sesak… almost setengah baru keluar dari jalan kecik tu…

Kesian si kecik ako… jam 8.30pm baru ako amik dia… masa ako sampai taska pun dah gelap.. bilik atas je terang… nampak je ako si kecik terus je buat2 tersedu sedan.. tapi ok… dia tak menangis… ako dah pesan dia sebelum ako g keja.. arini mama balik lambat mama keja jauh….

Ako bersyukur dalam keadaan ekonomi sekarang ni ko masih ada keja walaupun agak jauh dari penempatan ako.. Penempatan yang amat padat.

Ako harap arini punya jalan tak lah macam semalam… Semalam ari ujan… ujan renyai dan kadang kala lebat…. Ako dah tak larat nak bergurau senda sesama teman teman dalam kereta…



And kat sini ako rasa macam nak marah kat sapa yang cadangkan pembukaan lebuhraya DUKE tu… semenjak adanyer DUKE tu memang membuatkan ako amatttttttt berduka… bayangkan dari umah ako ke opis lama biasanyer boleh dalam sejam paling lambat… tetiba boleh menjangkau hampir 2 jam… tak bergerak… serius giler…

Telefon kat meja ni masih ada problem.. jadik isu besar… ako ok je…
Esok sambung ehh

No comments: