Tuesday, February 17, 2009

cyber cafe



Refer to pic above..

Ako letih.... hahahha bukan letih wat keja.. tapi letih dok mengadap pc.. n jawap tepon... tak leh nak wat keja... SYSTEM PROBLEM.. dari semalam petang sampai arini ni... ni dah jam brapa masih tak ok... n kata salah seorang yang berpangkat jugak kat opis ni.. besok akan ok.. but not sure jam brapa...

Alaaa... ni yang membuatkan semangat ako nak ke opis esok amatlah rendahnyer... kat luar gelap... guruh pun cam dah mula bersuara.. kalau manja2 tu kira oklah ye... tapi takutlah plak lepas ni garang la plak...

Ohh.. ye apa plak pasalnyer ako letak tajuk cam tu... yelah.. sumer system kat sini bersaudara dan saudara mereka amat rapat... so kalau satu sakit sumer akan berjangkit... dan rebah... aduihaiii....

Jadi cuma yang beradik tiri dengan system je yang akan ok.. siapa itu ? jawab.. jawab... jawab...

Hah pandai pun... jawapannyer internet... Makanyer dalam seharian ini membaca blog, tengok resepi, telan2 airliur tengok resepi... print resepi.. tapi satu je lah... Pastu baca blog bali.. main game kejap.. dapat cipta rekod baru... berentilah sbb boring mainnyer...

Pastu sambung baca blog.. sembang2 sambil minum nescafe.. makan biskut tiger jiran sebelah ni.. request lagu (itupun nak balik baru jiran ni bukak kaunter.. kedekut)... pastu tengok email2 yang boring-boring tu kan... pastu baca blog balik.. tengok cupcake yang comey2 tu.. pastu tengok kursus2 yang minat n mampu... cam minat je nih... and rasanyer inilah perkara terakhir yang ako buat... tulih blog... Ke lepas ni ada satu lagik posting yang ako buat arini tak pastilah plak... Kira arini opis ni mana yang tak kluar dah jadik macam CYBER CAFE lah...

Esok cam na plak ye ? alaaaaaaa... malas nak ke opis la besok... tengok mood kalau rasa macam malam karang ala2 rajijn je.. sampailah ako kat opis tapi kalau rasa malas ako rasa macam tah lah...

Hubby ako ni pun geram je rasa arini.. kenapa hilangkan .... arghhhhhhhhhhhh

No comments: