Friday, February 20, 2009

detik dan waktu


Bukan sesaja ako letak gambar ako n teman-teman, tp sila buat tak nampak mereka cuma yang baju purple berbungalah yang ako ceritakan di bawah ni.. oh ye...


salam...


ako nak ucap selamat untuk kakak kat opis ako nih... Minggu depan dah start bercuti, kira ni ari akhir dia berkerja sebelum menjadi ibu untuk kali ke tiga... sumer kerja dah di agih2kan sama rata supaya tak ada terbit rasa cemburu dan iri hati.. masing-masing mendapat bahagian yang sepatut nyer (heheheh walaupun kalau compare ako ngan king, dia lagik banyak dapat).


So, ako doakan semoga kakak ni selamat melahirkan anak tanpa sebarang apa-apa yang bermasalah, juga di kurniakan baby yang comey.. semestilah macam ako kan.. ingat kak maz.. comeydan bermata bulat... hehehehe... nama dah standby cuma nak tunggu di tabalkan je..


Ok kak maz.. al the best for your and jangancemas ok... tarik nafas panjang-panjang and pengsan.. nanti tengok baby dah ada sebelah...


psttttt.. sayang kuar ye.. tengok dunia... be a good baby yeah

tu y

No comments: