Thursday, October 27, 2011

santai santai

semalam en suami balik lewat sbb tengok bole ngan along kat kedai mamak bukan alasan untuk mama dan ilya memerap kat umah hehehehe... Babah kata, ngantuklah nak kuar... haishhhh.... amboi... dah sronok2 tengok bola pastu kami yg jadik mangsa ye...
seperti biasa... mama akan siapkan ilya dulu.. pastu mama bersiap... dah siap kejut babah bangun bersiap.. babah takkan mampu menahan telinga kalau anak dara dia membebel sbb dia dah siap hehehehhe..
Kemana kami? Kami ke shopping complex baru KL Festival City.. jam 11.30pg dah sampai sana.. ramai sehhh orang kat sana... sib baik rezeki parking senang... ke econsave kat G floor... lawak rasanyer, cuma beli bawang n halia je...


sebenarnyer, mama ni mmg dah tanam hasrat lama nk makan kat situ... dah cakap banyak kali, tapi sebelum ni cawangan tu tak ada dekat area2 sini nak kena memandu jauhhhh ke One Utama baru ada... cuma bila KL Festival City bukak.. n terpandang hahhhhh.... nak pegi nak pegi... So, lepas jalan jalan sikit... kat G Floor terus g makan kat situ... ramai dah beratur rupanya... mungkin bagi orang lain dah biasa pegi.. tp kami 1st time... mama belanja babah n ilya... Di sebabkan lama melepak kat situ, dan nak ke HUKM makanyer kami tak sempat nak naik 1st floor.. ahaks... next time datang lagik sbb dekat je... dari umah pun nampak...

Ni ada beberapa keping gambar kenangan, Alhamdulillah babah n ilya suka sangat... masa dah tak larat nak makan, babah kata nanti ada rezeki kita datang lagik..... waduhhhhhhhh riang sungguh rasa hati... mama n ilya senyum leboooooo sangat... kiranyer, rasa mengidam ni dah terlunas... masa makan baby kat dalam terasa macam berjoget lambak.. hehehehe




hah.. tengok tu... asal dia g amik je mushroom.. mushroom..



babah... wahhh suka nampak....




kosong....



nilah dia.. SEOUL GARDEN... kami akan datang lagik ye





















No comments: