Tuesday, March 3, 2009

today story

today's story... arini tak ada apa yang menarik pun... biasa2 je.. cuma arini ako rasa macam ako keja dengan sistem yang sah2 tak bernyawa dan asyik 'hang' je.. bengang ako.. la ni ako menghitung waktu untuk balik...

dua2 teman di kiri dan kanan sedang menghabiskan cuti tahunan... hmmm...

'ti, rena cuti ke?'
'ha'ah.. '
'kenapa? kawin?'
'tak, temankan mak dia g shopping baju nak g sedara dia kawin'
'huh... dia bila nak kawin' senyum sumbing
'coming soon' dengan senyum yang penuh confident dan bangganyer.

Bos pun mc ari ni... hahahahha.. nasib baik lah ako ni masih memegang azam tahun baru untuk mc 3 hari je setahun... bertahan... bertahan- sekadar meminjam kata2 sms seseorang.

Hari ni, call kurang skit.. so tak ada lah tinge ako bingit... kiri kanan berbunyi... ako cuma buat report status acct yg asyik hang je excelll ni...

tapi oklah... detik ebih kurang tinggal 10 minit.. waktu ako terasa teringin sangat nak makan sandwich sardin... malam ni nak buatlah... esok kalau ada lebih ako bawak kat opis...

untuk yang bercuti.. esok layarilah hari kalian dengan gembira dan sempurna...

No comments: