Thursday, April 2, 2009

mati lampu mati lampu mati lampu

hmm... tulih tajuk tu sbb kat sini pc terpadam dengan sendirinyer tapi lampu sumer ada.. ako maleh nak pk pasal apa.. tapi mungkin sbb ujan lebat sangat kat luar tu sampaikan ako takut nak angkat tepon.. makanyer suis on of tu ter off... makanyer pc jeyang terpadam.. so, ako punya keja tak taulah.. rasanyer tak sempat nak save.. esok je ako cek.. sbb la ni kalau nak bukak email pun lambat sangt pastu terus je dok camtu je... so better jangan bukak... lagipun dah jam 5 lebih...

arini ako ingat nak naik bas ampang park balik tapi takutlah plak jem teruk nak sampai sana... berejam2 la plak nanti.. kesian la ilya tu.. dah la semalam ako amik dia lambat.. takkan arini pun nak amik lambnat jugak kot kan... hmm... tengoklah cam na nanti...

No comments: