Wednesday, April 1, 2009

sibuk ke apa tah ni.....

Arini april fool... tah apa ke jadahnyer tu.. tapi yg nyata ako tak pernah sambut.. lantaklah april foll ke, may fool ke, june fool ke... ada ako kesah... bak kata anak ako.. no no no...

ako rasa arini tinge ako cam melebar skit dari biasa... pastu rasa macam kejap kembang kejap kincup... hahahahha boleh cenggitu... ako memang akan di serang rasa penyakit cam tu bila jiran sebelah bercuti dan terpaksa melayan karenah ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiii manusia yang kadang derang lebih nampak system CMS ni dari ako... Ako rasa macam nak putuskan talian je... Tapi tu sumer biasaklah.. panggilan berdering bunyi duit... duit.. duitt... cuma ako kesian sbb kadang penyakit tu terpaksa berjangkit dengan adik sebelah ako nih... yelah... zalim zalim ako nih... tak sampai hati ako nak tengok dia cam tu.. dah la belum kawin, tak sempat menikmati erti perkahwinan... 'pesaing' pun dia tak sempat rebahkan... tapi nak wat cam na kan... sama sama makan gaji.. cuma ari makan mcd..

customer ni yang call banyak, email lagi. Pening rasanyer... ni yang chatting lagik.. (aiks).. hehehe.. tak ada.. tu keja bila lunch je... ni ada keja baru plak... tak pernah kena pun... tu si ain tu.. dia ingat ako ni terer ke tag tag ni... tick tag ako suker gak... atau tumb tack ke.. sakit tu... sabar ye dik... tak sempat nakbuat... almaklumlah pertama kali kena tag.. nak kena tulih diari nih... bukan boleh main tulih je... mesti lah nak karang mengarang dulu....

ok dah nak balik dah... tugasan AF untuk arini abis....sambung esok plak.... selamat pulang cikgu...

No comments: