Monday, December 14, 2009

Abang, Selamat Hari Lahir

12 Dec 2009

Ulang tahun ke 35 tahun. selamat hari lahir abang. Saya doakan semoga Allah panjangkan umur Abang, Allah murahkan rezeki Abang, semoga Allah merahmati hidup Abang dan kita sumer, semoga Abang amat bahagia bersama saya dan ilya. Semoga Allah memberkati kita selamanyer.....
........
walaupun saya update lambat saya tetap nak update... kadang broad band ni buat hal jugak... apa pun cik wife ni ni terima kasih encik hubby kerana blanja makan di RASAMAS JJ AU3... saya, cik dotter, en along n cik puan along dan en syamir makan... walaupun pada awalnyer saya rasa keciwa sbb rupa rupanyer tak ada nando's di situ... tapi ok saya puas hati makan di RASAMAS .. muffin n sup dia sedap.. ayam pun sodap jugak... berbaloi baloi.... pastu g pusing kejap n terus g pasar malam melawati... tak beli apa, but thanks to Syamir belikan baju tido kelawar yang comey untuk ilya n en hubby thanks belikan piano mainan ilya (tu pun bila ilya mencangkung xnk bangun tengok piano tu). En hubby ajak makan satey kajang tapi sumer orang dah kenyang.. may be next time ye bang.. heheheh.. balik dengan perut yang kenyang n hati yang senang.... but nando's still tak dapat lagik...

3 comments:

Rizziela said...

kenapa birtday man yg kena belanja kak?

ada bagi hadiah istimewa ker???

OmbakBaik said...

ingatkan besday abg ghani 4 dis..clap telahan rupenye...besnye..makan2...

masaklemakrebung said...

ziela : heheheh.. man is man.. so apa pun mesti man yang kena blanja.. heheheehe... adia ? tak ada pun bg dia kata tak payah..

Yaa : tu la aba gani punya besay no berulang 12.12 and kakak 02.12.. sma kan... JODOH heehehe.... elehh awak pun sma tunggu en ikhwan balik ajak dia makan makan ye.. celebrate anniversary yg ke 2 tu