Tuesday, December 1, 2009

Hari sukan Ilya



wajah awal pagi semasa perbarisan dok dalam kelopok mulanyer


tetiba ada sebelah babah


inilah satu satunya acara yag dia masuk... sbbnyer teruja nak main air


bersama teman seperjuangan jom kutip gula gula

lambat mama update ari sukan awak ye.... mama dah tulih aritu.. panjang lebar... pastu hang... sakit hati mama.. oklah sumer berjalan macam tak lancar.. ahaks.. sbbnnyer.. kalau tengok ilya berlatih mengalahkan ilya nak masuk sukan SEA je... alih alih bila ari sukan jerit2 takut.. takut... takut...

puas pujuk tak nak jugak.... at last, game terakhir baru dia nak main... perah span penuhkan airnyer dalam botol.. oklah la tu sayang... janji main... tapi yelah sukan preschooll... dari tempat pertama sampai keempat ada adiah... plak tu dia kira markah keseluruhan.. ilya rumah biru... dapat no 4 keseluruhan.. kira last la tu.... tak palah sayang.... nanti tahun2 akan datang mesti akan ok.. walau apa pun mama tetap bersyukur punya awak...

2 comments:

5 megapixel said...

ibu bapa yg penyayang kalo selalu join serta aktiviti anak2.. =)

masaklemakrebung said...

ye.. mmg penyayang ni.... anak sorang kan.. kira umur anak pun ikut tahun bulan hari.. kalau dah ramai tak lah gamaknyer.. heheheh :P