Tuesday, December 8, 2009

famili day opis 5th december 09...


kita enjoy.....


huruf L cari ikan babah?


Ngeee zura n me

we are die hard fan...

artis undangan artis tumpangan
just layan je gambo gambo ye... berlangsung pada 5 disember 2009... Sebenarnyer bagi ako, bulan disember adalah bulan untuk raikan kegembiraan dan bulan bersuka ria.... sbb ako n en hubby berkongsi tarikh lahir pada bulan yang sama.... disember... ako 2 disember dan en hubby 12 disember.... so kalu ada teringin nak baca ramalan zodiak tak paya susah susah nak ingat en hubby zodiak apa... kami sama sama sagitarius.... kadang rasa tak mencabar kan ? heheeehe....

2 comments:

Dyra Nasarudin said...

hampehnye kan..kite org dah blah dari TIME baru ade family day..cesss..

masaklemakrebung said...

heheheheh... alah jangan la cakap cam tu... itu jelah hiburan untuk kami kami yang tinggal ni.. huhuhuhuhu