Sunday, May 16, 2010

ilya, please say tq to babah.... thank you babah....


Kat klinik nih....

dh masuk kali ke 2 ke sini... suka sup dia.....

ilya ni makan sup, ketam, udang n mushroom je... yg lain tak...
malam tadi lepas g klinik amik ubat sakit mata ilya n ubat batuk, babah bawak kitorang makan kat retoran kak eita sup ekor stim boat... beshhh.... en hubby blanja...makan sampai nak terkeluar balik.. amik set untuk 2 orang je tapi rasanyer macam terlebih lebih.... ilya memang penggemar sup sama macam babah dia... dan mama ni penggemar tomyam... so sebelah periuk tomyam dan sebelah lagik sup ekor.. sup ekor siap bertambah tapi tom yam tak... mama sorang je makan... oklah ako rasa berbaloi kalau nak di bandingkan makan yg buffet... kalau bwk jai ok kot yg buffet tu... so, awal kitorang kluar awal jugak lah kitorang balik.. planning nak g down town kat cheras kensel sbb ilya dah tido... masa baru pukul 10.30pm... letih agaknyer... next time ye....

menikmati eskrim kat mcd ampang point.....

jeng jeng sampai dah.... di the curve.....


posing posing n posing lagik...

teruja giler dia nak bergambar ngan superman kaku nih...


tgk tu kaki ilya dah bersilang silang ikut orang menari...

Tengahari tadi babah ajak kuar... mula ke ampang point.. bukan buat apa pun... en hubby kata kita makan mcd sbb ilya nak makan eskrim... so makan tengahari kita arini mcd jelah ye.... sbb ako teringin nak ke the CURVE... babah bawak ke sana.... ok besh... n yg paling suka ilya lah... bukan main lagik dia.... awal2 lagik dia dah sambar 2 buah buku... ako penat berjalan kat sini.. banyak sangat simpang... tetiba jumpa charity dance ke... wah bukan main suka ilya terkinjat kinjat.. nak joint sekali tak reti....


ni kat restoran yg mama tak selera
ako suka makan ayam penyet... tp ayam penyet kat restoran ayam penyet ni mmg tak dapat nak kalahkan ayam penyet ria kat wangsa walk yang sedap ayam yg lembut, sambal yg mmg pedas, gado gado yg punya kuah sedap n pedas.... tak selera je ako makan tadi... rasa mcm ayam yg ako goreng kat umah je... tak sukalah ako... dalam jam 6.45pm kita dh sampai umah pakngah kat denai alam... mandi manda, solat sumer... jam 8.45pm kita balik... ilya dah pengsan dalam keta, babah angkat terus masuk bilik pun tak sedar dah... memang penat giler la tu... n kekenyangan.... esok mama, babah g keja, ilya g sekolah ye.... gud nite sayang....

1 comment:

Rizziela said...

berjalan sakan ilya ek...best tu