Friday, May 21, 2010

Lunch yg hot dan brownies buat ilya


kat K4... makan kek n marshmallow

mula thanks to my team leader sbb blanja kitorang makan kat pizza hut lunch tadi.... but so sorry sbb kereta u excident. walaupun u punya kereta tak teruk tapi i rasa poket u teruk la jugak sbb kereta yang melanggar tu kategori kereta import tapi tak kebal. Pelik jugak,baru je ako nak terjenguk tengok ada kereta ke tak... tetiba je.. opssss..... dah kena dah.. huhuhu... tapi tak pa... sabar ye....
satu lagik yg hotnyer... balik dari makan kitorang kena naik cab sbb tukang blanja terpaksa ke pejabat loyer...takpalah.. bila dah menapak ke taxi stand tengah panas dan perut yg kenyang.. terus je stuju naik teksi 'premium' tu... ako teragak agak.. tapi bila 2 orang teman ako dah bersiap sedia masuk.... ako turutkan je.... duduk je dah RM6.. pastu jalan skit ako jeling meter dah naik RM8, jeling sekali lagik meter dah RM10, jeling lagik RM13, jeling lagik dah RM15, last stop depan opis RM17.20....ako rasa macam tak berbaloi je.. tapi nakwat cam na kan.. bayo je lah... nasib baiklah share 3 orang... so lebih kurang RM6 lah sorang... hangat je ako rasa.....


bronies dah sejuk dan di potong masuk dalam kota cup..kssi topping ngan coklat gnache n tabur manik urai... oklah tu untuk bebudak kan...

dalam jam 3 lebih en hubby tepon... katanya esok cikgu pakaiilya gaun ke skirt ke...hmmm... ada jamuan... Jamuan? esok jamuan arini baru bgtau.... eiiii tekanannyer ako rasa... apa ako nak masak ni... dah la gaji lambat lagik ni... kering nih... ako pun tak puas hati terus call sekolah ilya... tanya bebetul... ooo.. cikgu suh pakai dress.... dress?? pulak... kang pakai dress seksi ta menepati tema plak... so tadi petang terus ke K4 cari barang skit.... makanyer siaplah brownies untuk ilya bawak pegi sekolah.... itu je yg terpikit nak bekalkan ilya ke sekolah.... harap budak suka...
oklah ngantuk mau tido...

No comments: