Monday, April 16, 2012

Happy Graduation Day...

14 April 2012...



Happy graduation day Jai... Kakak gembira sangat untuk nko... Mungkin itu antara kejayaan terbesar nko dan kejaayaan terbesar kakak setkat ini sebagai seorang kakak.. Sekarang nko dah genggam segulung diploma setelah 3 tahun bertungkus lumus... Maaf sangat2 kakak tak dapat pegi sama sama meraikan hari bahagia nko.. huhuhu... Abg gani keja, cam na nak bawak dua hand bag ni hehehe.. luqmnan n ilya... nko pun faham kan, walau nko beriya suh kakak pegi.. tak syok ye pegi berdua je dengan abg nyah? heheheh.. skema la kan.. nak wat cam no.. heheheh..

Sekarang, usaha lebih gigih ye.. semoga nko berjaya dalam cita cita.. dan semoga cemerlang untuk degree plak ye.. confirm cemerlang kalau dok ngan abg nyah kan... hehehe... kakak bangga dengan nko, kakak doakan ALLAH sentiasa memberi rahmat kepada kita semua dan memberkati apa yang kita lakukan dan kita berusaha menjadi hamba yang terbaik.

Semoga bertemu dengan yang lebih baik dan buktikan yang nko bukan seorang yang 'kosong'.



gambar di curi dari fb kawan nko nadia.. tahniah jugak buat kawan kawan baik nko, ajit, nadia, mel dan lain lain.. ... topi tu kecik e ? hehehehe... nampak keseronokkan nko...


1 comment:

OmbakBaik said...

cayalah jai..tahniah..belajar rajen lagi utk degree ni...

dok ngan abg lin ke skang??takpe2..enjoy je..hehheheh