Friday, April 13, 2012

Insyaallah ini keputusan yg terbaik...

macam dalam post semalam.. ilya mmg tak nak ke taska kat blok B tu... Sebenanyer dah beberapa kali dia balik ke rumah.. and ada yg dia nangis kat bwh sebelum cikgu dia terdengar.. n yang paling menakutkan, selasa lepas di balik sendiri naik lif ke tingkat sepuluh... sorang sorang ye... Ya Allah, naik sejat rasa darah ni bila tau... So, dh bincang dengan babah dia, kata putus izinkan dia duduk kat taska lama dia... so, maknanyer abis kelas terus kat situ gak.. sbb kat situ pra school cum nursery... kiranyer tak samalah dengan adik dia.. rutin mama akan sama macam tahun2 lepas... balik keja kena pusing amik dia dulu.. baru amik luqman plak. biarlah... biar mama letih skit asalkan keselamatan anak anak terjamin... bukan main ceria lagik bila bgtau kat ilya dia boleh dok taska lama dia... n.... mama plak kena bayar extra bulan ni kat taska lama dia n burn je bayaran kat taska bawah ni... aduhai... kopak mama.. ni satu lagik dilema... cadang ujung bukan ni sempena cuti ari buruh nak balik perak.. dah rindu kat abah ngan anak anak buah... tpnyer.. huhuhuhuhu... galak plak ayah n mak melaka suh balik melaka... baru lagik balik melaka hwarghhhhhhhh... melaka ada sepupu hubby kawin lagik... ni di katakan telan mati anak luah mati bapak.. huuhuhuhu...

No comments: