Sunday, October 18, 2009

alkisah ujung mingggu

masa ni ayam taucu masih atas dapur... huhhuhuu letih jugak rasanyer... weekend ni mmg tak rehat... semalam seharian ako keluar ngan wanco ngan ayah ... cari barang untuk persiapan khawin muhamad... hehehehe.. best sebab ako cuma pilih amik .. pilih amik... pastu wanco bayar.. hehehe... bayangkan kuar umah jam 10.30 pagi balik ke umah jam 6 petang.. ako rasa kalau boleh ako nak pakai kasut roda je.. pergelangan kaki ako ni dah naik longgar dah.

sampai je umah, hubby kena masak sbb dia cuma melepak kat umah... so mintak jasa baik tolong masak makan malam.... ako plak.. biasalah siapkan kotak hantaran sumer....


pastu hehehe.. azah call ajak g jugak g kawin helmie kat titiwangsa...azah pun.... wahhh diam diam berisi ye.. ako bgtau kat dia nanti kalau dah meletop jangan lupa bgtau ako.

Sesaja je dia nak promote poster ni... tapi ni bukti kak yati pegi tau helmie.. hehehe

maaf kondisi gambar amatlah tidak memuaskan.. tapi masih boleh di kenalikan???
wanco macam faham je... makanyer wanco kata pegilah... hubby pun kata oklah sbb dekat.... dah lepas maghrib ako pun berangkat...
mmg ramai sangat tetamu... semua kena q up.. biasalah... ako bersabar.. tapi biasalah kalau bawak anak kan... nak itu nak ini.... mengamuk.... huhhhuhu.. hubby pun dah naik pening... lepas je jumpa kak roy.... jumpa ex opis mate azli n azah... dapatlah amik gambo beberapa keping... jam 9.30 malam dah sampai umah dah...

arini plak, tak kemana ada dua jemputan open house tapi maaf banyak2 dua dua tak dapat pegi... umah jiran lama n umah apit.. mesti meriah kan... lepas je wanco balik tengahari tadi, ako n ilya pulun tido.... macam la letih sangat... tapi memang mengantuk...

petang kuar ke giant taman permata beli ayam dan skang tengah masak ayam taucu untuk potluck esok...

Alamak ada error la plak kat... tak boleh nak upload gambar... esok la ako upload ye... upload kat opis.. heheheh..


Hah... ako dah letak gambo dah.. arap puas hati ye

3 comments:

Jard The Great said...

thanks sudi blog ku.. ehehe.. i'll link u back k..

Rizziela said...

kak yati..

emi mana yg kawin? azah dah berapa orang anak dia?

masaklemakrebung said...

jard the great : no problem.. thanks aaaaa...

Ziela : Ala Md Helmie Md Aroff la kawin, sekali ngan adik dia Asyraf... nanti arini kak yati try letak gambar dia ye.. gambar tak clear.. amik dari jauh... huuhuhu... azah dah nak masuk 3 orang dah anak... advance dia...