Monday, February 22, 2010

bila la nak mampu ni

Arini ni kesihatan ako agak teruk skit... selesema batuk sakit tekak badan seram sejuk... tapi ako gagahkan ke opis sbb ako tak nak mematikan semangat etman ako untuk ke townhall session. So, la ni ako ngan TL ako je kat opis .. ohhh ada beberapa lagik kat uung sana sbb telinga ako dapat je menagkap bunyik gelek ketawa depa...





ako surf internet.. jamu mata, dah macam nak rabak mata tengok benda idaman ako nih... bila lah ako mampu nak memiliki... mahal bagi ako... ako kena pikir beratus ratus kali sebelum ako korbankan wang ringgit ako...


CANON EOS1000D... ni untuk bigenner DSLR camera.. ako bukan nak jadi profesional pun.. tapi terlalu ingin memilikinya... Dari zaman abis sekolah dari jenis SLR camera sampailah yang dan ada digital punya....


huhuhuhuhuhu.. pernah terbawak dalam mimpi, wahh seronoknyer masa tu.. Ada reta tu sendiri, tapi rupanyer mimpi je....


Ako aim tahun ni moga di izinkan ALLAH untuk memiliki nya satu.... atau ada sesapa nak hadiahkan pada ako.. Alhamdulillah syukur... tapi ada ke? Rega dia taklah mahal sangat RM2ooo lebih skit je.... sbb tu ako tak mampu nak kuarkan selonggok duit cam tu....

tak palah, ako pujuk hati sendiri, insyaallah ada razaki ako, pasti jadi milik ako....sabar yati ... sabar....

2 comments:

Rizziela said...

apa kata kak yati share dgn hubby, dng ilya...mesti dapat punya idaman hati..

Dengar kata TIME ada bagi byk bunga-bunga..bolehlah sambar satu :D

masaklemakrebung said...

hmm.. masalahnyer hobi kami ni berbeda sangat.. kalau nak share ngan hubby beli pancing ok.. tp dia akan katakan tidak untuk benda ni..

kitorang dapat benih je, lambat lagik nak bercambah dan berbunga. huhuhuhuhu....