Saturday, February 6, 2010

kat maju junction... time ni lah mak mentuo tepon suh balik kg

pintu masuk zoo melaka...ilya mmg pencinta binatang
ada tak nampak macam adik beradik? ilya & aidil

cucu nenek ke ?

kegumbiraan teserlah

tempat keja atok
sokonglah saya... sekolah berjaya

nak balik kl dah

kat kl dah

sabtu lepas balik melaka... yelah dah mak mentuo tepon... ada urusan keluarga mungkin... so, d kesempatan itu berjalan jalan la ke melaka tu.... mau pegi jonker walk tapi banyak letih loo.... layan gambar je ye....

4 comments:

OmbakBaik said...

geramnye tgk iyaa..nk tunggu dini besa tu mesti besh jugak kan

masaklemakrebung said...

Yaa, ye bila dah besar ni senang skit... raga2 tak payah bawak n dah pandai nak tengok2 benda baru... ZOO mmg tempat kesukaan dia... ingat nanti nak bawak g zoo taiping.. best ke kat sana... dini.. tunggula saya besar kan dini....

Rizziela said...

Muka ilya sebiji lah muka kak yati..pandai berposing plak tu..

bestkan bila dah besar...dia pandai tengok macam-macam dah

masaklemakrebung said...

Ziela... no, muka dia more to muka babah dia... copy paste muka babah dia...

ye, nantilah haziq besar nanti.. beza cuma boy n gal je... ilya mmg suka pegi zoo... so, senang lah... dapat tengok binatang skit pun kira ok...