Thursday, February 18, 2010

CNY


sedia beraksi nasib baik tak terperolos


ching ching.... comey anak singa nih



bos tempat keja ako ni mmg baguih la.. mmg rocks la... sempena cny dia siap bawak ahli ahli tarian singa dan singa singa tu sekali ke kawasan parking kat opis n naik dari satu tingkat ke satu tingkat sampailah tingkat ako tingkat 4... ako sebenarnyer kalau tengok dari jauh ok je... tapi bila singa dah dekat ako rasa macam gayat la ...

ramailah yang menyahut seruan untuk pakai serba merah, ako taklah......nak kata ako tak menyahut seruan tu tak juga, but may be tak sampai seru kot untuk pakai merah ari ni...

hmmm... ako pun rasa pelik.... kenapa ye... hmmm.... garuk kepala

4 comments:

Rizziela said...

bestnya..
ada ambil gambar tak

masaklemakrebung said...

ziela : ok akak dah upload gambar, akak tak turun semalam keja banyak, so copy paste orang punya nih.. heheheheh

Jard The Great said...

boss mmg suka naga kot.. hehe

masaklemakrebung said...

jard, tu singalah jard bukan naga.. suka tak pa jangan serupa ye.. nayaa