Tuesday, April 20, 2010

kat opis....

ako sampai awal sbb ako drive.. jam 7.47am ako dah sampai.. tak plan pn nak bawak keta tapi sbb pagi tadi dah lambat n kesian rn hubby nak antar... so drive la sendiri.. drive sendiri ni ada pro and con dia... kalau drive cepat balik... cumanyer tak larat duit minyak n duit tol.. so kalau ako tumpangkan kenkawan jimat lah skit...

ako tak tau kenapa ako malas sangat nak pegi keja skang ni... adakah di sebabkan persekitaran atau apa ako tak tau... dulu ako pernah keja lebih teruk dari skang... fizikal di gunakan mental pun sama.. tapi ako tak adalah sampai timbul perasaan skang ni...

ya ALLAH... kuatkanlah semangat ako ni ya ALLAH... Lapangkanlah dada hambaMu ini ya ALLAH, berkatilah rezekiku ini Ya ALLAH, permudahkanlah setiap permasalahan ku ini Ya ALLAH... perkenankanlah doa ku ini Ya ALLAH.. tuhan yang maha mengetahui.... aminn

1 comment:

Rizziela said...

Ini semua ujian untuk kita kak yati