Monday, December 10, 2007

hujung minggu yang meletihkan

ako banyak agenda ujung minggu nih... tapi ke melaka yang paling menarik minat ako and hubby ako...satu sebabnyer ako lama tak balik melaka umah ma mentuo den (walauppun sebenarnyer singgah dalam 30 minit je), keduanyer sbb ako lama tak pegi ke kg mak sedara ako, ketiga sebab ako lama tak mandi laut, ke empat lama ako tak mencari remis di pantai, ke lima lama ako tak makan haiwan2 laut yang fresh.. muahhhh sedapnyer... n kalau ako nak tulih rasanyer tak tertulih... ako menumpang kenderaan orang je... yelah wat pe ako bawak keta sedangkan banyak kenderaan yang boleh menampung ako sekeluarga (3 orang, hubby, ako dan baby ilya). Lagipun kami di jemput... so, biasalah...

tapi di atas pemergian ako ke melaka, ako jugak ketinggalan untuk menghadirkan diri ke majlis harijadi anak opismet ako yang dah berminggu2 di ingatkan supaya hadir.. yang mana ako yang mereka cipta kad jemputannyer... hmm... terkilan jugak... ako jugak tak dapat menziarah bapak sedara ako yang telah berkali telepon supaya datang ke rumahnyer kerana lama tak ketemu... tapi raya haritu ako dah jumpanyer di kampung... tapi kan.. rasanyer kalu ako gandingkan melaka vs KL rasanyer memberat ako banyak ke melaka... jadi ako rasa keputusan ako betul...

oklah kat luar tu ujan lebat jugak.. ako nak balik dulu,,, nanti ako apdate apa yang ako buat di melaka...

2 comments:

rena said...

oit.. oit..
ni bila tukar template ni?
rebung dah tukar jadi buluh nmpak..

masaklemakrebung said...

hehehehe.. masa bos tak de kita tukar... yelah dah sambut besdaykan... so, jadik buluh la dia.. tapi buluh muda tau... hehehhee