Wednesday, December 12, 2007

lalalalalala

Berlagu riang ? taklah... tapi berlagu malas... Semalam letrik tak ada kat umah ako... Arini pun tak ada.. hubby tak pegi keja pun sbb bos dia call tak payah dtg keja sbb mesin tak boleh jalan... baby ilya, alamak apa lagik asyik nangis sbb panas.... Umah babysitter dia plak gelap je.. lagik la dia takut... Nanti jam 8 malam mengikut kata orang ramai baru ada letrik balik... Ako tak tau kena lately TNB sesuka hati je tak bagi aliran elaktrik memgalir ke area umah ako.. rasanyer ako bayar bil sumer tak ada yang tertunggak... Aritu bising2 nak naikkan rate dah approve dah.. tapi service dah macam taik kucin je... Maknayer ako tak payah la balik umah.. dok lepak la kat shopping complex ke.. shopping complex ke... n shopping complex ke...

Lepas je cikna balik dari solat asar ako tengok dah mula tersenyum riang.. yelah bak katanyer dalam blognyer.. dia semakin mesra (walau tak bertepuk tampar) dengan selesemanyer.. tapi sebenarnyer dia patut berterima kasih kat abg selesema tu... sbbkan dialah cikna dapat mc tau... kalau tak tak dapat tau... lagipun cikna sebenarnyer tengah bersiap sedia untuk menghadapi HARI BESAR nyer minggu depan.. banyak perancangan.. jadi terima kasih pada abg selesema yang bertandang pada minggu ni supaya nak ke minggu depan abg selesema dah beransur pulang.. jangan bertandang lelama.. cikna nak bersuka riang....

No comments: