Friday, December 28, 2007

in the training room... sejukkkk.....

sesat.. sesat... sesat.. sesat... nnnn sesat... ako benci betul perkataan ni... dah la babysitter ako cuti, kenalah bawak si kecik tu sampai ke sunway ni... hubby ako la yang hantar... semalam dok search kat internet cari nak wat jahit manik kat baju sampai ako terlupa bawak map... hubby ako dah membebel.. nak wat camna... human error.. heheheheh... pusing dekat 45 minit tak jumpa... ada jumpa bangunan tu tapi guard tu kata ujung sana.. hubby ako pun pusing lah... tak jumpa. call opis tanya member yang dah pegi... akhirnyer jumpa..... tapi yang ako bengang tu... tau tak, bangunan yang ako tanya guard tu sebelah je bangunan yang ako nak pegi... hangin betul... pakcik guard tu kalau tak tau, jangan la nak memandai2... dok sebelah bangunan dia je.. Sebelum ako turun keta, ako g tau kat hubby ako, g jumpa balik pakcik guard tu bagitau kat dia nanti kalau orang tanya kat mana Nota Asia... kat sebelah bangunan dia.. bengang ako...

ok nak sambung balik training... mana zul ni kencing lama sangat..

No comments: