Tuesday, December 4, 2007

semalam yang letih

sebenarnyer lah kan.. ako paling tak suka dengan auditor... hahahhaahaha.. jangan marah aa.. liza bukan tak suka awak...... bukan apa.. ako terpaksa buat memacam benda yang menyebabkan ako tak boleh keja lain.. apatah lagik update blog yang memang sah tersasar dari keja sebeno ako... nak itu.. nak ini... sampai last2 ako pun tak faham apa yang ako cakap n apa yang dia nak.. heheheheehehehehe.. boleh cam tu? yelah, orang kata kalau dah terlebih cakap ni ni memang tak elok... Arini ako kena sambung lagik.. kalau apa yang ako buat tu tak betul ako nak suh dia buat sendiri jelah... bestkan kalau ada kuasa cam tu... masalahnyer sampai la ni ako tak di kurniakan oleh sesiapa kuasa yang cam tu... arghhhhhh... oklah ako nak sambung balik nih....

No comments: