Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2007

Hepi Aniversary Buat Abg Nyah & Kak Su::Kak Yong & Allahyarham Abg Mat

28hb November Alfatihah buat allahyarham Mat Sanusi Bin Razali... Abg sulung ako... 28 nov 07 genap 8 tahun ulang tahun perkahwinannyer dengan kakak ipar ako Marsita... walaupun dah setahun setengah pemergian abg ako, tapi ako tetap mengigati tarikh perkahwinan lebih dari ako mengingati tarikh pemegiannyer. Setahu ako sepanjang perkahwinan abg ako dengan kakak ipar ako, Alhamdulillah memang tak pernah terdengar rumah tangga mereka berantakkan... melihat abang dan kakak ipar ako bermasam muka pun ako tak pernah nampak.. Mereka memang bahagia... tapi sayang ALLAH mendatang dugaan yang hebat pada abang dan kakak ipar ako... Namun benarlah.. Allah tak akan memberikan dugaan pada hambanyer dengan dugaan yang tak mampu di galas.. Kakak ipar ako tabah hadapi dugaan... cinta yang di semai selama 7 tahun sebelum bergelar suami isteri dan mengecapi kebahagian bersama abg ako selama 8 tahun sebelum abang ako kembali ke rahmatullah. Alhamdulillah sememangnyer ALLAH tak kejam pada hambanyer, d
foto di atas adalah terjemahan keseronokan ako dan keluarga dan keluarga2 lain serta bujangan2 menikmati family day... ada yang romantik kan... . jangan sampai ada yang terluka ye ...ahaks. yang empunya diri je yang tau....trip ke PD - eagle ranch. .... tapi kita rasa macam semakin jauh kan.....
hati ako tetiba je jadik sakit.. bukan hati je, telinga, gegendang, anak tekak... sumer macam tunjuk perasaan. ako rasa ako ni dah pandai kot.. atau 'orang' lain rasa ako dah cukup pandai.. atau mungkin terlebih pandai... sebab tu ime ako je tak boleh, time ako je lain kali.... ** you, next time ye....