Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2010

kerana kau... huhuhuhuh

pertama kali dalam hidup ako ni, ako kena dok spital. sebelum ni mmg la ada dok spital itupun masa bersalinkan ilya.... pastu never huhuhuhuhu... dek kerana kau lif... semalam ako admit kat spital.. ni sumer gara gara sakit belakang ni... mmg dah 2 minggu lebih ako terasa sakit belakang.. tapi ako buattak tau je.. just makan pain killer... tapi kerana kau lif .. lif opis ako mmg terasa macam nak pengsan je... kena naik tangga sbb lif rosak... not bukan lif rosak but letrik tak ada.... sampai je ako kat atas.. mmg dah tak boleh nak tegak dah badan ni... sakitnyer rasa... tu tingkat 4 je... masa ako naik tangga umah tingkat 10 taklah macam tu sakitnyer.... ako pun di kejarkan lah oleh kakmaz.. bukan berkejar berlari2 anak ye... terus ke klinik n klinik pun dengan rasa bangga doktor tu inject lengan ako n wat referral letter ke sini.... so, petang semalam ako check in. doktor suh ako dok sini untuk 2 malam... huhuhuhuhu.. macam2 pengalaman baru ako kat sini.... kang lawak pun ada... g

oh brazil

piala dunia..... ako mmg tunggu game malam nih.... masa game start kek carrot ako dalam oven... sbb teringin nak makan carrot cake.... bila kek ako dah masak n agak sejuk, ako dok putar cream cheese dia.. masa tu kalau tak silap brazil masih lead lagik.... tengah putar, belanda score 1... n belanda score lagik satu.... masa tu ako tengah nk mendeko kan kek ako.... oleh kerana ako sokong brazil... n carrot itu warnanyer oren... inilah yg terjadi... tapi.. ada ako kesah? Akotunggu game argentina plak... ako sokong argentina.... sebelum kalah.... selepas kalah