Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2009

Hadiah

arini mama update blog tulisan kaler purple... antara kaler kegemaran ilya selepas pink kaler... sibuk dia nak baju kaler purple n sampai skang mama tak terjumpa baju kaler purple yang menarik perhatian mama... balik2 pink je... oh ye.. gambar besday dia tak sempat nk upload..nantilahye.. gambo pun pakai baju tido je.. gaun kembang tak sempat jahit.. heheheh... sian kek kecik je.. tapi itupun dia teruja sangat.. yelah baru tahun ni dia pandai buat wish macam2... kalau dah boleh menulis mesti list dia sama panjang macam list mama beli barang dapur kat tesco... mama tak bagi apa... cuma bagi doll.... ala ala barbie doll yangboleh tukar2 baju... malam tu dapat selang setengah jam muka doll dah kena conteng ngan pen.. aduiiiiiiii nak wak camna kan... hak dia. malam tu jugak tak taulah gurau punya pasal ngan pakcu dia yang kejam tu... kepala doll tu tercabut.. meleleh air mata dia mengadu bagitau kepala doll tu dah tercabut and longgar... penyedih betul.... mama ni betulkan tekan balik

Nur Ilya Yasmeen Abd Ghani

Gambar ni sehari selepas ilya di lahirkan... Like mama like dotter la kan.. Masa ni besday ilya yang pertama.. meriah la jugak... tapi dia tak ada mood..br bangun tido... Ok ni masadia umur 2 tahun... masa umur 2 tahun tak ada majlis apa2.. cuma sebelulan sebelum tarikh lahir dia atok dia dah belikan kek n adiah... sbbnyer, besday dia jatuh pada bulan posa Selamat Hari Lahir ke 3 sayang… Tahun ni skali lagik tarikhnyer jatuh pada bulan puasa kan.... Takpalah, berkat... Pejam celik pejam celik dah 3 tahun anak mama ni... Mama Doakan semoga ilya menjadi anak yang solehah, anak yang mentaati Allah, anakyang menyejuk hati mama dan babah, semoga ilya sentiasa berbahagia dan membahagia mama and babah. Moga ilya membesar menjadi manusia yang berguna kepada agama bangsa dan Negara.. Mama and babah sayang ilya…