Skip to main content

masih ada yg punya rasa itu...

Masih ada yg punya rasa itu... Rasa untuk menghargai kejujuran org lain... Dam mohon pada mu ya Allah semoga kejujuran sentiasa menjadi salah satu tunjang dalam hidup kami... Terima kasih atas teman baru berkat darinkejujuran. Semoga Allah memelihara ukhwah kita dan membawa kita ke arah kebaikkan dan ke jannah in sha Allah....

Comments

Unknown said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular posts from this blog

oh mama suka... dia tak payah pakai pampers lagik.....

dah lama ako nak upload gambar ilya pakai bj sekolah dia... Haziq Kindergarden.... gambar ni masa mood dia baik sangat, sbb slalunyer ilya mmg liat nakl bangun pagi... skang ni perangai dia kalau nak g sekolah mesti nak dandan rambut.. aduhai.... kita dah la lambat kan.... nak dandan nak dandan dua plak tu.. kalau tak meraung raung.... so, ikutkan jelah.... slalu tengok gambar ilya dok tersengih sana, tersengih sinikan... hari ni mama berjaya snap gambar dia tengah nangis syahdu, maknanyer bukan nangis yang meraung... nangis syahdu sbb kena cubit sikit kat peha sbb nakal... sian kan... air mata berlinangan...... sora pun tak kuar.. kuar bunyik macam anak tikus tersepit je.. dan yang ini je sekeping yang ako dapat snap sbb waktu ni dia pejam mata kerana terlampau sayu.....hehehehehhehe ...................................................... teruja jgk mama nak menaip nih... dah lama nak try ilya tido tanpa pakai pampers.. tido malam... sbb sejak ilya umur 2 tahu
Salam... Lama sungguh bersawang berhabuk blog ako ni.. tak tau kenapa malam ni terasa rindu.. rindu nak menulis rindu nak meluahkan.. Mungkin bila ako punya banyak landasan sosial... terlalai ako dengan adanya blog ni.. nanti ako jejak lagi ye... - Sekian-

mungkin cukup bagi ku...

Salam.... Mungkin ini yg terbaik buat ako dan suami... Serik? Itu cuma 5% je kot... Tp selebihnya adalah redha dan pasrah. Aku yakin dengan takdir Allah swt dan ako tau Dia tahu apa yg terbaik untuk setiap hambaNya. 4 kali ako alami perkara yg sama... Mungkin itu dugaan Allah pada ako kerana ako tak pernah alami sakit melahirkan.. Dan Allah bg ako rasai bagaimana rasanya sakit keguguran... Ako redha kerana ako berdoa moga sakit itu akan menghapuskan dosa dosa kecil ako... sapa yg tak inginkan zuriat lagi? Pasti ako nak.. Tp rezeki tidak memihak kepada ako.. Dan rasanya untuk hamil lg ketika usia semakin banyak... Semakin banyak pula risiko buat si mama dan si anak... Tapi kiranya Allah mengurniakan buat ako dan suami xkan mungkin ako tolak.. Ako teruma dgn penuh syukur.. Alhamdulillah... Kini ako berehat - Ada hikmahnya cuti sekolah di lanjutkan. -mama-#dalampantang.